AVA Päiväpeitteet

Hyvin pedattuja sänkyjä jo vuodesta 2006

Vetoketjullisella AVA Päiväpeitteeellä teet arjestasi helpompaa, sillä petaaminen käy hetkessä ja lopputulos on aina siisti. Petivaatteesi pysyvät paikoillaan ja puhtaana eikä päiväpeitteesi loju lattialla. Kestävän, konepestävän ja ryhdikkään kankaan ansiosta, sängyn päällä voit oleskella ja antaa lapsesi huoletta leikkiä. 

AVA Päiväpeitteet ovat kotimaista käsityötä, jotka tehdään aina yksilötyönä korkealaatuisista ja testatuista materiaaleista. Saat itse valita päiväpeitteen mallin, koon, kankaan ja vetoketjun värin omien mieltymystesi ja tarpeittesi mukaan. Oli kyseessä sitten lasten tai aikuisten sänky.

Vetoketjulliset AVA Päiväpeitteen idea syntyi vuonna 2006, kun pohdimme, miten kerrossänkyjen yläpedit olisi helpompi ja vaivattomampi pedata. Tästä arjen oivalluksesta syntyi helposti avattavat ja suljettavat AVA Päiväpeitteet.

Aloita suunnittelu valitsemalla sänkyysi oikea päiväpeitteen malli:

  • AVA Original -päiväpeite
    Jos sinulla on vaahtomuovi, futon- tai joustinpatja, valitse AVA Original. AVA Original -päiväpeite on patjan muotoon ja mittoihin ommeltu, jonka kiinnität patjan ympärille alapuolelta kulmissa olevien tarrojen avulla. Näin peite pysyy hyvin paikoillaan.

    Tutustu AVA Original -päiväpeitteen esitteeseen (pdf)

 
Toimitusaika

AVA-tekstiilituotteet valmistetaan aina yksilötyönä ja niiden toimitusaika on noin 2-8 viikkoa riippuen mm. valituista materiaaleista. Katso toimitusaika tilausvalikosta. 

Palautukset

AVA-tekstiileillä ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta, sillä ne tehdään aina mittatilaustyönä asiakkaan toiveiden mukaisesti. Teethän siis tilauksesi huolellisesti, sillä tavoitteenamme on aina tyytyväinen asiakas.

AVA-päiväpeitteellä on patentti- ja rekisterihallituksen myöntämä hyödyllisyysmallisuoja.