AVA Basic Päiväpeite - NEREUS DARK GREEN

199,00€139,30€
3. Verhoilu
4.Patjan leveys cm
5.Patjan pituus cm
6.Helman korkeus cm
7.Vetoketjun väri
8.Irroitettava päällinen
9.Tasku puhelimelle, tabletille.
Määrä: kpl

KUVASSA VASEN PUOLI

Johanna Gullichsen Oy tuo kudottujen kankaiden laajan maailman tähän päivään. Rohkea mutta selkeä kuviointi, luonnonmateriaalien käyttö ja teeskentelemättömyys muodostavat tyylin, jonka tunnusmerkkejä ovat mukavuus, värit ja helppokäyttöisyys. Mallistomme täydentävät yhtä hyvin nykyaikaisia kuin perinteisiä sisustuksia.

Suunnittelumme perustana ovat jo vuodesta 1989 alkaen olleet rehellinen design ja skandinaavisten tekstiiliperinteiden moderni tulkinta.

Tekstiilisuunnittelija Johanna Gullichsen syntyi Varsinais-Suomen Somerolla. Ennen kiinnostuksensa kohdistumista tekstiilisuunnitteluun, hän ehti suorittaa taidehistorian, kirjallisuuden ja kielten opintoja Helsingin yliopistossa. Kutomistaidon hän hankki Borgå Hemslöjdsskolanista.

Gullichsen kuvaa lähestymistapaansa suunnitteluun: ”Käsin kutominen kangaspuilla inspiroi minua tutkimaan teknisiä rakenteita ja kuvioita. Useimmat kuosini syntyvät juuri näin. Käsityö on minulle elävä suunnittelun työkalu ja aina mukana kankaitteni tarinankerronnassa. Minua kiinnostaa erityisesti kankaan rakenne ja tunnen vetoa teknisesti haastaviin kuoseihin, vaikka lopputulos voisi näyttääkin yksinkertaiselta. Tuotemuotoilu tapahtuu myös pitkälti kankaan ehdoilla, joko sen materiaalin tai kuosin määrittelemänä.”

Kevätsiivous!

Myydään varastovalmiina -30% alennettuun hintaan AVA Basic Päiväpeite. Se sopii parhaiten runkopatjaan tai jenkkisänkyyn. Ava-päiväpeite on ommeltu huppumaiseen muotoon patjan mittojen mukaan. Päiväpeitteen avaat ja petaat helposti, ja avatessasi helma pysyy ryhdikkäästi paikoillaan.

 

Vinkkejä Outlet-päiväpeitteen ostoon


Miten mittaan helman korkeuden?
Mittaa patjakorkeus laskemalla patjan ja petauspatjan yhteismitta haluamallesi korkeudelle. Kun haluat helman lähelle lattiaa niin mittaa petauspatjan pinnasta lattiaan yhteismitta. Tyynylle ja peitolle sinun ei tarvitse laskea erikseen tilaa.


Mitä tarkoittaa irroitettava päällinen?
Mikäli päiväpeitteessä on irroitettava päällinen, päiväpeitteen päälliosan saa kokonaan irti runko-osasta niin, että vetoketjut kohtaavat peiton jalkopäässä. Ei irroitettavassa päällisessä vetoketjut päättyvät sängyn nurkkiin ja peite rullataan jalkopäähän.


Koska saan päiväpeitteen?
Lähetämme tuotteen maksusuorituksen kirjauduttua. Vaihtoehtoisesti maksetun tuotteen voi myös noutaa verstaaltamme Klaukkalasta.