Johanna Gullichsen HELIOS LEAD

199,00€
2. Malli
3. Verhoilu
4. Patjan leveys cm
5. Patjan pituus cm
6. Patjan korkeus cm
7. Vetoketjun väri
8. Irroitettava päällinen
99. Arvioitu toimitusaika
Määrä: kpl

Johanna Gullichsen tuo kudottujen kankaiden laajan maailman tähän päivään. Rohkea mutta selkeä kuviointi, luonnonmateriaalien käyttö ja teeskentelemättömyys muodostavat tyylin, jonka tunnusmerkkejä ovat mukavuus, värit ja helppokäyttöisyys. Mallistomme täydentävät yhtä hyvin nykyaikaisia kuin perinteisiä sisustuksia.

Suunnittelumme perustana ovat jo vuodesta 1989 alkaen olleet rehellinen design ja skandinaavisten tekstiiliperinteiden moderni tulkinta.

Tekstiilisuunnittelija Johanna Gullichsen syntyi Varsinais-Suomen Somerolla. Ennen kiinnostuksensa kohdistumista tekstiilisuunnitteluun, hän ehti suorittaa taidehistorian, kirjallisuuden ja kielten opintoja Helsingin yliopistossa. Kutomistaidon hän hankki Borgå Hemslöjdsskolanista.

Gullichsen kuvaa lähestymistapaansa suunnitteluun: ”Käsin kutominen kangaspuilla inspiroi minua tutkimaan teknisiä rakenteita ja kuvioita. Useimmat kuosini syntyvät juuri näin. Käsityö on minulle elävä suunnittelun työkalu ja aina mukana kankaitteni tarinankerronnassa. Minua kiinnostaa erityisesti kankaan rakenne ja tunnen vetoa teknisesti haastaviin kuoseihin, vaikka lopputulos voisi näyttääkin yksinkertaiselta. Tuotemuotoilu tapahtuu myös pitkälti kankaan ehdoilla, joko sen materiaalin tai kuosin määrittelemänä.”

Vinkkejä päiväpeitetilauksen tekemiseen

Paljon päiväpeite maksaa?
Kun ilmoitat päiväpeitteen mitat alasvetovalikkoa käyttäen niin, järjestelmä laskee hinnan automaattisesti.

Miten mittaan patjan korkeuden?
Mittaa patjakorkeus laskemalla patjan ja petauspatjan yhteismitta. Tyynylle ja peitolle sinun ei tarvitse laskea erikseen tilaa.

Miten toimin, jos en löydä sopivaa patjan kokoa?
Jos et löytänyt sopivaa patjan kokoa valikosta, valitse lähinnä oleva koko ja ilmoita oikea koko "viesti kauppiaalle" -kentässä. Tämän kentän löydät aivan maksutapahtuman lopussa.

Mitä tarkoittaa irroitettava päällinen?
Saat halutessasi päiväpeitteen päälliosan kokonaan irti runko-osasta niin, että vetoketjut kohtaavat peiton jalkopäässä. Voit myös valita ei irroitettavan päällisen, jolloin vetokejtut päättyvät sängyn nurkkiin ja peite rullataan jalkopäähän. Suosittelemme ei irroitettavaa päällistä lastensänkyihin, jotta päiväpeite pysyy sängyssä eikä päällinen päädy lasten leikkeihin.

Koska saan päiväpeitteen?
AVA-tekstiilit valmistetaan aina yksilötyönä ja niiden toimitusaika on noin 2-8 viikkoa riippuen mm. valituista materiaaleista. Katso toimitusaika tilausvalikosta.