AVA Kerrossänky (valkoinen)

980,00€
2. Koko
2. Patja
3. Väri
4. Turvalaita alasänkyyn
6. AVA Sängynaluslaatikko
7. Module 50x80 4kpl
9. Module 100x80 2kpl
Määrä: kpl

AVA Kerrossänky - mukautuu elämän eri käänteisiin!

AVA Kerrossängyt on suunniteltu helpottamaan lapsiperheiden arkea: ne ovat käytännöllisiä, ajattoman kauniita, lapsille mieluisia ja helposti sijoitettavia, koska portaikon voi sijoittaa vasemmalle tai oikealle. Kerrossängystä saa myös kaksi erillistä sänkyä. Yläsängyssä turvalaita on vakiovarusteena ja alasänkyyn saa tarvittaessa ostettua AVA Turvalaidan erikseen. AVA Kerrossänky soveltuu myös aikuisen käyttöön. 

AVA Kerrossängyn alle voit asettaa AVA Sängynaluslaatikon, joka toimii tarvittaessa myös lisävuoteena. AVA Hyllykkö sulautuu puolestaan tyylikkäästi kerrossängyn jatkeeksi. Molemmat lisävarusteet on tilattava erikseen.

AVA Turvalaita: Suosittelemme AVA turvalaitaa pienemmille nukkujille. AVA Kerrossängyssä lisäturvalaita sijoittuu niin, että alasänkyyn jää leveydeltään samansuuruinen aukko kuin yläsänkyyn mentäessä.

AVA Sängynaluslaatikko: 
AVA Sängynaluslaatikon avulla voi vaivattomasti luoda säilytystilaa lastenhuoneeseen. Laadukas, pyörillä varustettu laatikko palvelee useaa eri käyttötarkoitusta: säilytystilan lisäksi se helppo valjastaa lisävuoteeksi yökyläkavereille. 

AVA Module -laatikot: Vaihtoehtona AVA Sängynaluslaatikolle voit valita kaksi tai neljä sängyn alle sijoitettavaa Modulea (ulkomitat sängyn leveydestä riippumatta):

2kpl = leveys 100 x syvyys 80 x korkeus 30cm 
4kpl = leveys 50 x syvyyv 80 x korkeus 30cm

Runko: Valmistettu tukevasta 22 mm MDF-levystä, pohja 12 mm vahvaa koivuvaneria hengitysrei’in. 

Ulkomitat:  

Leveys: 85,3 cm
Pituus: 205,0 cm
Korkeus: 135,0 cm

Patjakoko : 80x200 cm

Alasängyn ja yläsängyn välitilan korkeus: 10 cm korkean patjan kanssa välitila noin 60 cm.  

Suosittelemme kerrossänkyyn myös AVA Original -päiväpeitettä. Tutustu päiväpeitteen esitteeseen TÄSTÄ.