AVA Kids Kerrossänky (koivuvaneri)

1055,00€
2. Malli
3. Väri
4.Turvalaita alasänkyyn
5.Patja
6.Petauspatja
7.Froteesuoja
8. AVA Sängynaluslaatikko
9. AVA Modulelaatikoita
Määrä: kpl

AVA Kids Kerrossänky on leikki-ikäisen unelmasänky!

Kotimainen AVA Kids Kerrossänky on leikki-ikäisten unelmasänky! Pienen kokonsa ansiosta huoneeseen jää enemmän tilaa leikkimiseen. Ja mikä parasta, sängyssä on turvallista nukkua. Yläsängyssä turvalaita on vakiovarusteena ja alasänkyyn saa tarvittaessa ostettua AVA Kids Lisäturvalaidan erikseen. AVA Kids Kerrossängyt on helppo sijoittaa, koska tukevan portaikon voi kiinnittää vasemmalle tai oikealle. Portaat ovat suunniteltu niin, että yläsängystä on helppo unenpöpperöisenäkin kavuta alas. Halutessasi voit tilata erikseen myös AVA Hyllykön, joka sulautuu tyylikkäästi kerrossängyn päätyyn.

AVA Kids Sängynaluslaatikko

AVA Kids Sängynaluslaatikon avulla voi vaivattomasti luoda säilytystilaa lastenhuoneeseen. Laadukas, pyörillä varustettu laatikko palvelee useaa eri käyttötarkoitusta: säilytystilan lisäksi se helppo valjastaa lisävuoteeksi yökyläkavereille. 

AVA Kids Turvalaita

Suosittelemme AVA Kids Lisäturvalaitaa nuoremmille nukkujille. AVA Kids Kerrossängyssä lisäturvalaita sijoittuu niin, että alasänkyyn jää leveydeltään samansuuruinen aukko kuin yläsänkyyn mentäessä.

AVA Modulelaatikot koot (ulkomitat):

Vaihtoehtona AVA Kids Sängynaluslaatikolle voit valita kaksi tai neljä sängyn alle sijoitettavaa Modulea seuraavasti:

2kpl = leveys 80 x syvyys 65 x korkeus 30cm

4kpl = leveys 40 x syvyyv 65 x korkeus 30cm

RUNKO: Valmistettu tukevasta 21mm koivuvaneri-levystä, pohja 15mm vahvaa koivuvaneria hengitysrei’in. Saatavana myös haluamallasi puulajilla.

ULKOMITAT:
Leveys: 69 cm
Pituus: 164 cm
Korkeus: 135 cm

PATJAKOKO: Kids 65 x 160 x 10 cm

 

Katso tästä AVA kerrossänky Kids -päiväpeiton esite: