AVA Kids Kerrossänky (koivuvaneri)

1055,00€
1. Materiaali
2. Malli
4. Turvalaita alasänkyyn
5. Patja
6. Petauspatja
7. Froteesuoja
8. AVA Sängynaluslaatikko
9. AVA Module -laatikoita
Määrä: kpl

AVA Kids Kerrossänky - leikki-ikäisen unelmasänky aina 10-11 vuoden ikään asti!

Kotimainen AVA Kids Kerrossänky on leikki-ikäisten unelmasänky! Pienen kokonsa ansiosta huoneeseen jää enemmän tilaa leikkimiseen. Ja mikä parasta, sängyssä on turvallista nukkua. Yläsängyssä turvalaita on vakiovarusteena ja alasänkyyn saa tarvittaessa ostettua AVA Kids Lisäturvalaidan erikseen. AVA Kids Kerrossängyt on helppo sijoittaa, koska tukevan portaikon voi kiinnittää vasemmalle tai oikealle. Portaat ovat suunniteltu niin, että yläsängystä on helppo unenpöpperöisenäkin kavuta alas. 

Halutessasi voit tilata erikseen myös AVA Hyllykön, joka sulautuu tyylikkäästi kerrossängyn päätyyn. Kerrossängystä saa tehtyä myös kaksi erillistä sänkyä. 

AVA Kids Turvalaita: Suosittelemme AVA Kids Lisäturvalaitaa pienemmille nukkujille. AVA Kids Kerrossängyssä lisäturvalaita sijoittuu niin, että alasänkyyn jää leveydeltään samansuuruinen aukko kuin yläsänkyyn mentäessä.

AVA Kids Sängynaluslaatikko: AVA Kids Sängynaluslaatikon avulla voi vaivattomasti luoda säilytystilaa lastenhuoneeseen. Laadukas, pyörillä varustettu laatikko palvelee useaa eri käyttötarkoitusta: säilytystilan lisäksi se helppo valjastaa lisävuoteeksi yökyläkavereille. 

AVA Module -laatikot: Vaihtoehtona AVA Kids Sängynaluslaatikolle voit valita kaksi tai neljä sängyn alle sijoitettavaa laatikkoa seuraavasti (ulkomitat):

2kpl = leveys 80 x syvyys 65 x korkeus 30cm 
4kpl = leveys 40 x syvyyv 65 x korkeus 30cm

Runko: Valmistettu tukevasta koivuanerista, pohja 12 mm vahvaa koivuvaneria hengitysrei’in. 

Käsittely: Osmo colorin puuvaha, valittavana kirkas (3101), hieman valkoisella sävytetty kuusi (3111) tai musta noki (3169). Mallipalat vahausvaihtoehdoista löydät TÄÄLTÄ

Ulkomitat:
Leveys: 70,3 cm
Pituus: 165,0 cm
Korkeus: 135,0 cm

Patjakoko: Kids 65 x 160 cm

Alasängyn ja yläsängyn välitilan korkeus: 10 cm korkean patjasetin kanssa välitila noin 60 cm. 

Suosittelemme kerrossänkyyn myös AVA Original -päiväpeitettä. Tutustu päiväpeitteen esitteeseen TÄSTÄ: