AVA Kids Sänky (koivuvaneri)

590,00€ Lisää tietoa tuotteen kotisivulta.
1. Materiaali
2. Malli
4. Sängynaluslaatikko
5. Patja
5.Sijauspatja
7. Froteesuoja
9. AVA Module -laatikoita
99. Arvioitu toimitusaika
Määrä: kpl

”Kun esikoisemme tuli leikki-ikään, havaitsin ensimmäistä kertaa, kuinka paljon lapsen leikit keskittyvät ja levittyvät lattialle. Silloisessa kolmiossamme lapsen makuuhuoneen tila oli rajallinen ja tarvitsimme todella lattia- ja säilytystilaa leikeille. Tästä oivalluksesta hahmottui AVA Kids Sänky. Myöhemmin huomasimme lisäksi, että lapset nukkuvat usein turvallisemmin "tiiviimässä" sängyssä, kun reunat luovat sopivasti rajoja liikkumiselle.”

- Tommi

Perheenisä, suunnittelija ja yrittäjä

AVA Kids Sänky

AVA Kids Sänky on turvallinen valinta lapsen ensisängyksi. Sänky palvelee lasta leikki-ikäisestä aina noin kahdenteentoista ikävuoteen asti ja tarvittaessa AVA Kids Sängystä saa kerrossängyn lisäosilla. Kotimaisen AVA Kids Sänky on muotoiltu moderniin, skandinaaviseen makuun ja lisävarusteilla se on helppo räätälöidä omiin tarpeisiin. Lisätilaa tai lisävuoteen saat erikseen tilattavasta AVA Sängynaluslaatikosta.

RUNKO: Valmistettu tukevasta 22 mm koivuvanerista, pohja 12 mm vahvaa koivuvaneria hengitysrei'in.

KÄSITTELY: Osmo colorin puuvaha, valittavana kirkas (3101), hieman valkoisella sävytetty kuusi (3111) tai musta noki (3169). Mallipalat käsittelyvaihtoehdoista löydät TÄÄLTÄ.

ULKOMITAT:

  • Leveys: 69,4 cm
  • Pituus: 164,4 cm
  • Korkeus: 60 cm

PATJAKOKO: 65 x 160 cm

AVA Modulelaatikot koot (ulkomitat):

2kpl 2 x 80x65x30cm

4kpl 4 x 40x65x30cm

 

Sänky säilytyslaatikoilla

Sänky säilytystilalla

Sänky sängyn alla

Lelulaatikko sängyn alla

Varavuodelaatikko