AVA Lahjakortti

 

LAHJA, JOKA SOPII KAIKILLE!

Joskus lahjan ostaminen voi olla haastavaa, siksi olemme luoneet AVA Lahjakortin, jolla voit ilahduttaa! Osta vaikka häälahjaksi, ensiasunnon hankkineelle tai juuri vauvan saaneelle.  

Tilaa tätä lahjakorttia haluamaasi summaa vastaava määrä, esim. 10 lahjakorttia = 100 euroa "viesti kauppiaalle"- kentässä. Voit ilmoittaa haluatko koko summan yhdelle lahjakortille, vai jaetaanko summa useammalle kortille.

Jos haluat lähettää lahjakortin suoraan lahjansaajalle, laita laskutusosoitteeksi omat tietosi, postitusosoitteeksi saajan osoitetiedot. Lahjakortin saaja aktivoi lahjakortissa ilmoitetun koodin ostoskorissa ja voi käyttää koko lahjakortin oikeuttaman summan kerralla, tai vain osan summasta. 

Käyttöehdot: Lahjakortilla voit maksaa ostoksia AVA Room Oy:n verkkokaupassa (http://www.avaroom.fi/). Lahjakortti on voimassa 12 kk ostosta. Lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi. Kadonnutta tai varastettua korttia ei korvata. Kortin saldon ja voimassaoloajan voit tarkistaa asiakaspalvelusta tai verkkosivuilta.

HUOM! AVA Lahjakortin tilaajana ei veloiteta toimituskuluja. Valitse toimitustavaksi nouto niin postitamme veloituksetta. 


 

 

Näytetään tuotteet 1 - 1 (1 tuotteesta)