AVA Module Kalusteet

AVA Module Kalusteet – ihastu rajattomiin mahdollisuuksiin!
 
Mitä jos huonekaluja olisi mahdollista muokata elämänkaaresi mukaan esimerkiksi muuttaessa, lapsen syntyessä ja kasvaessa tai sisustustarpeidesi muuttuessa? Tästä AVA Module -huonekaluissa on kyse –käytännöllisyydestä ja ajattomasta kauneudesta. Ne ovat saaneet inspiraatiota Suomen luonnosta ja ne sopivat niin kotiin kuin kesämökille.
AVA Module Kalusteiden idea perustuu erikokoisiin Modulelaatikoihin (XS-XXL), joilla voit rakentaa sellaisen kokonaisuuden, kun itse haluat. AVA Module Kalusteiden rungot ja laatikot ovat vahvaa koivuvaneria ja ulkoasun materiaalin voit valita erisävyisistä puulajeista laminaattiin ja MDF:ään. Ne valmistetaan käsityönä verstaallamme Klaukkalassa.

Samat laatikot voivat ensin muodostaa lapsesi hoitopöydän, sitten ensisängyn, myöhemmin suuremman sängyn jne. Elämäntilanteen muuttuessa samat laatikot muuntautuvat tarpeesi mukaan ja jokainen laatikko tuo valtavasti säilytystilaa käyttötarkoituksesta riippumatta. Valitse vain koko, väri ja materiaalit. Yksinkertaisen ja tyylikkään ulkomuodon lisäksi AVA Module Kalusteet ovat laadukkaita ja nerokkaita tilaratkaisuja. Katso kuvat ja inspiroidu!