AVA Module 4 (varastovalikoimasta poistuvat materiaalit)

1045,00€731,00€
1. Materiaali
2.Patjakoko
4. Turvalaita Module-sänkyyn
9.Yöpöytälevy
Määrä: kpl

AVA Module 4 (80x200cm ja 90x200cm)

AVA Module 4 on yhden hengen tyylikäs sänky, jossa on säilytystilaa arvostavalle neljä M-kokoista Modulea. AVA Module 4 sänkyyn on myöhemmin mahdollista lisätä säilytysilaa kahteen kerrokseen hankkimalla neljä M-kokoista Modulea erikseen. Voit myös halutessasi muuntaa sen myöhemmin parisängyksi ostamalla erikseen neljä tai jopa kaksitoista M-kokoista Modulea.

MATERIAALIT:

Sängyn päädyt ja laatikoiden etulevyt saat nyt edullisesti valikoimastamme poistuvilla materiaaleilla: mänty, koivu, tammi ja saarni. Laatikoiden sisämateriaali on hengittävää ja kestävää koivuvaneria. Sängyn pohja on sälepohja. HUOM! Tarjous on voimassa niin kauan kuin valikoimasta poistuvia materiaaleja riittää.

ULKOMITAT:

  • Leveys 82cm tai 92cm
  • Pituus 204cm
  • Korkeus 30cm

Sängyn alla olevan yksittäisen M-Modulen ulkomitat ovat sängyn leveydestä riippumatta: syvyys 82cm, korkeus 30cm ja leveys 50cm.

Huomioithan, että tämä sänky on tarkoitus sijoittaa seinän viereen. Jotta sänky integroituu kauniisti seinää vasten, sen takana ei ole taustalevyä. Mikäli haluat sijoittaa sängyn keskelle huonetta, laita meille tarjouspyyntö osoitteeseen info@avaroom.fi