Uutiset

EKSKLUSIIVISTA KUMPPANUUTTA

Päivä: 12.09.2019

Oletko huomannut, että Stockmann.com:iin on avautunut uusia tuotealueita? Stockmann nimittäin avasi digitaaliset ovet uusille brändeille kesäkuussa 2019. Kyseessä on Suomen ensimmäinen muotiin, kauneuteen ja kodin designiin keskittyvä B2C-kauppapaikka. Uuden kauppapaikan ja Online Exclusive -kumppanuuksien myötä stockmann.com pystyy tarjoamaan nyt kattavamman valikoiman uutuuksia ja tarjouksia.

AVA Room on yksi 32:sta brändistä, jotka valikoituivat mukaan uuden markkinapaikan pilottiin. Kumppaneiksi Stockmann valitsi omaa tuotevalikoimaa täydentäviä brändejä, jotka erottuvat arvoilla, vahvalla tarinalla, designilla ja laadulla. Kumppaneiden tuotteita myydään ainoastaan verkkokaupassa ja ne ovat helppo tunnistaa Online Exclusive -merkistä. Tämän merkin alta löytyy myös AVA Classic -mallistoamme.

AVA Roomille, kuten myös muille designyrityksille, partneruus on mahdollistanut uudenlaisen toimintatavan kasvattaa myyntiä ja saavuttaa uusia asiakasryhmiä Stockmannin brändin alla.
Stockmann.com on yksi Suomen suurimmista muodin ja kodin verkkokaupoista, joten olemme luonnollisesti erittäin onnellisia ja ylpeitä kumppanuudestamme.

PS Syksyn Stockmann Magazinesta löydät syksyn kiehtovimmat trendit ja meidät sivulta 89.

Takaisin