Uutiset

TIEDOTE: COVID-19 vaikutukset toimintaamme

Päivä: 25.03.2020

Haluamme ilmoittaa, että AVA Roomin toiminta jatkuu toistaiseksi normaalisti verkkokauppamme kautta. Teemme parhaamme minimoidaksemme mahdolliset toimitushäiriöt ja taataksemme hyvän asiakaspalvelun myös tässä poikkeustilanteessa. Asiakaspalvelun osalta työskentelemme suositusten mukaisesti kotoa käsin, kotikoulujen ja lastenhoidon lomassa, joten pieniä vastausviiveitä voi ilmetä.

Seuraamme viranomaisten antamia suosituksia ja tulemme reagoimaan niihin vaaditulla tavalla. THL:n mukaan verkosta tilaaminen on hyvä ja turvallinen vaihtoehto, sillä koronavirus ei säily pinnoilla pitkään, eikä tavaroiden välityksellä tapahtuvia tartuntoja ole todettu. Pakkaamme kaikki tilaukset hanskat kädessä ja toimitamme vain terveinä. Mikäli huonekalutoimitus -tai asennus toivotaan siirrettäväksi oman tai perheenjäsenen sairastumisen vuoksi, pyydämme ilmoittamaan siitä info@avaroom.fi ja sopimaan uuden toimitusajan.

Lisäksi haluamme erityisesti kiittää asiakkaitamme! Arvostamme valtavasti jokaista yhteydenottoa ja tilausta - samalla tuet kotimaista tuotantoa ja työpaikkoja, jotka ovat tulevaisuuden kannalta meille kaikille äärimmäisen arvokkaita.

Pitäkää huolta lähimmäisistänne ja pysykää terveinä!

 

Rakkaudella, AVA Roomin väki

Takaisin