AVA Päiväpeitteet

”Ostimme kotiimme ensimmäisen kerrossängyn, kun vanhimmat lapsemme olivat 2- ja 4-vuotiaita. Petasimme tuota kerrossänkyä ja mietimme joka kerta, kuinka vaikea on sulloa päiväpeite erityisesti yläsänkyyn. Entä iltaisin peiton avaaminen, kun lakanat irtoilevat päiväpeiton mukana – todella työlästä! Lopulta petasimme sängyt ainoastaan vieraita varten.

Yhtenä kauniina päivänä autoa ajaessani, sain idean vetoketjullisesta päiväpeitteestä. Ompelijasiskoni teki meille prototyypin nukensänkyyn, ennen kuin uskalsimme tehdä oikean ensituotteen. Kun sain tuon proton käsiini, sulin onnesta! Kuljettaessani mallikappaletta yömyöhällä kotiin, suojasin sitä katseilta kuin maailman kalleinta aarretta.

Petasin päiväpeitteen paikalleen yöllä silloin 4-vuotiaan esikoisemme nukkuessa ja aamulla heräsin hänen tullessa luokseni. Menimme yhdessä hänen makuuhuoneeseensa aikomuksenani opastaa petaamisessa. Ovella mykistyin - huoneessa odottikin pedattu sänky! Hän oli ymmärtänyt mekanismin, vaikka ei ollut koskaan kuullutkaan ideasta. AVA Päiväpeite oli tullut kotiin.”

- Tommi

Perheenisä, suunnittelija ja yrittäjä

 

Hyvin pedattuja sänkyjä jo vuodesta 2006

Vetoketjullisella AVA Päiväpeitteeellä teet arjestasi helpompaa, sillä petaaminen käy hetkessä ja lopputulos on aina siisti. Petivaatteesi pysyvät paikoillaan ja puhtaana eikä päiväpeitteesi loju lattialla. Kestävän, konepestävän ja ryhdikkään kankaan ansiosta, sängyn päällä voit oleskella ja antaa lapsesi huoletta leikkiä. 

AVA Päiväpeitteet ovat kotimaista käsityötä, jotka tehdään aina yksilötyönä korkealaatuisista ja testatuista materiaaleista. Saat itse valita päiväpeitteen mallin, koon, kankaan ja vetoketjun värin omien mieltymystesi ja tarpeittesi mukaan. Oli kyseessä sitten lasten tai aikuisten sänky.

Aloita suunnittelu valitsemalla sänkyysi oikea päiväpeitteen malli:

  • AVA Original -päiväpeite
    Jos sinulla on vaahtomuovi, futon- tai joustinpatja, valitse AVA Original. AVA Original -päiväpeite on patjan muotoon ja mittoihin ommeltu, jonka kiinnität patjan ympärille alapuolelta kulmissa olevien tarrojen avulla. Näin peite pysyy hyvin paikoillaan.

    Tutustu AVA Original -päiväpeitteen esitteeseen (pdf)

 
Toimitusaika

AVA-tekstiilituotteet valmistetaan aina yksilötyönä ja niiden toimitusaika on noin 2-8 viikkoa riippuen mm. valituista materiaaleista. Katso toimitusaika tilausvalikosta. 

AVA-päiväpeitteellä on patentti- ja rekisterihallituksen myöntämä hyödyllisyysmallisuoja.