AVA Päiväpeitteet

AVA Päiväpeitteet ovat vertaansa vailla - jo vuodesta 2006

Vetoketjullisella AVA Päiväpeitteeellä teet arjestasi helpompaa, sillä petaaminen käy hetkessä ja lopputulos on aina siisti.
Petivaatteesi pysyvät paikoillaan ja puhtaana eikä päiväpeitteesi loju lattialla. Kestävän, konepestävän ja ryhdikkään kankaan ansiosta, sängyn päällä voit oleskella ja antaa lapsesi huoletta leikkiä. 

AVA Päiväpeitteet ovat kotimaista käsityötä, jotka tehdään aina yksilötyönä korkealaatuisista ja testatuista materiaaleista. Saat itse valita päiväpeitteen mallin, koon, kankaan ja vetoketjun värin omien mieltymystesi ja tarpeittesi mukaan. Oli kyseessä sitten lasten tai aikuisten sänky.

Vetoketjulliset AVA Päiväpeitteen idea syntyi vuonna 2006, kun pohdimme, miten kerrossänkyjen yläpedit olisi helpompi ja vaivattomampi pedata. Tästä arjen oivalluksesta syntyi helposti avattavat ja suljettavat AVA Päiväpeitteet.


Näiden vinkkien avulla tilaat päiväpeitteen helposti 

Valitse malli:

 • AVA Original -päiväpeite: Jos sinulla on vaahtomuovi, futon- tai joustinpatja, valitse AVA Original. 
  AVA Original -päiväpeite on patjan muotoon ja mittoihin ommeltu, jonka kiinnität patjan ympärille alapuolelta kulmissa olevien tarrojen avulla. Näin peite pysyy hyvin paikoillaan.
  Katso yksityiskohdat tästä

  Näin mittaat patjakorkeuden: Patja + petauspatjan yhteismitta, tyynylle ja peitolle sinun ei tarvitse laskea erikseen tilaa.  

  Tutustu AVA Original -päiväpeitteen esite: TÄSTÄ
 • AVA Basic -päiväpeite: Jos sinulla on runkopatja tai jenkkisänky, valitse AVA Basic. 
  Ava-päiväpeite on ommeltu huppumaiseen muotoon patjan mittojen mukaan. Päiväpeitteen avaat ja petaat helposti, ja avatessasi helma pysyy ryhdikkäästi paikoillaan. Helman saat haluamallasi korkeudella.

  Näin mittaat helman pituuden: Petauspatjan pinnasta lattiaan, jos haluat helman lähelle lattiaa. Tyynylle ja peitolle sinun ei tarvitse laskea erikseen tilaa. 

  Tutustu AVA Basic -päiväpeitteen esitteisiin: TÄSTÄ 80/90CM ja TÄSTÄ PARISÄNKYYN

 
Valitse vetoketju, irrotettava tai kiinteä:

 • Irrotettava päällinen: Saat halutessasi päiväpeitteen päällisosan kokonaan irti runko-osasta, vetoketjut kohtaavat peiton jalkopäässä. 
 • Kiinteä, ei-irrotettavassa päällinen: Vetoketjut eivät kohtaa jalkopäässä, vaan päättyvät sängyn nurkkiin. Tämä on hyvä valinta lastensänkyihin, näin päiväpeite pysyy sängyssä eikä päällinen päädy lattialle lasten leikkeihin. 
Valitse kangas:

Kangasvaihtoehtoja on useita. Valittavanasi on Panama tikkikankaan useita eri värivaihtoehtoja, jotka sisältävät 40 % puuvillaa ja 60 % polyesteriä. Vaihtoehdoista löydät myös Marimekon, Artekin ja Johanna Gullichsenin kuoseja. 


Toimitusaika

AVA-tekstiilituotteet valmistetaan aina yksilötöinä ja niiden toimitusaika on noin 2-8 viikkoa riippuen mm. valituista materiaaleista. Katso toimitusaika tilausvalikosta. Palautukset

AVA Original ja Basic -päiväpeitteillä ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta, sillä ne tehdään aina mittatilaustyönä asiakkaan toiveiden mukaisesti. Teethän siis tilauksesi huolellisesti, sillä tavoitteenamme on aina tyytyväinen asiakas. 

AVA-päiväpeitteellä on patentti- ja rekisterihallituksen myöntämä hyödyllisyysmallisuoja.